9.08.2007 г., 10:02 ч.

И ще те търся... 

  Поезия
752 0 4
 

     И ще те търся вечно там

     във спомени и в разстояния...

     И ще те помня вечно там,

     сред някакво предвечно разкаяние...

     Угрижени и  тъй различни...

     Сред минало и препоръки?

     Но  ще се чувствам вечно сам,

     сред сънищата примирени.

     В единствено ми желание -

     да бъдем пак отново там...

     Целувам  утрото на спомени...

© Цветан Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??