18.12.2023 г., 13:33 ч.

И си пожела 

  Поезия
217 0 0

металът 

болките от 

флекса ги усети 

и си пожела Съвети

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??