Dec 18, 2023, 1:33 PM

И си пожела 

  Poetry
219 0 0

металът 

болките от 

флекса ги усети 

и си пожела Съвети

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??