22.04.2008 г., 15:43 ч.

И сълзите капят 

  Поезия » Друга
815 0 2

И сълзите капят

И  няма накъде

Пътят преди златен

Превърна се в катран

 

И не виждам нищо

Умирам бавно и го знам

Светът ми с усмивки пълен

Изпразни се за миг

 

И душата стене

Пронизана от нож

Мракът ни погълна

Краят ни зове

 

И сълзите капят

Капят като дъжд

Те измиха пътя

Водил ни веднъж

 

 

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??