1.12.2007 г., 18:36 ч.

И съм щастлива 

  Поезия » Любовна
894 0 3
И съм щастлива

Есен е. Вървя по пътя си, минават хора покрай мен,
бързащи за някъде, с различни исктории и съдби.
И си мисля: " Моята съдба каква е? "
Правя преглед на нещата, които искам от живота и стигам до извода,
че ти си всичко което имам, което искам и от което се нуждая.
Ти си моят живот, моята любов, минало и бъдеще, щастие и тревога, всичко.
Всичко! Всичко си ми ти! И съм щастлива. А навън е есен и съм обгърната от самота.

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мнооого, много ми хареса това усещане за самота, някак успокояващо е, изпълващо.. браво! 6 от мен
  • Красив стих!!! Бъди винаги щастлива!
    Поздрав!
  • Често пъти самотата е необходима,мила!!!А есента...тя си е такава
Предложения
: ??:??