21.07.2007 г., 13:15 ч.

И съм тук 

  Поезия
499 0 8
Да избутам нощта.
Да се съмне.
Този пес се скъса
от лаене.
Изора тишината.
Аз съм тук.
Все още съм тук.
Попаднах в задръстване.
Уморих се
от сладкия дъх
на живота,
уморих се,
от нежния шепот
на вятъра,
от неизбежните
упойващи бягства...
И съм тук, все още...
като луда за връзване...
не си давам бузата,
стискам си здраво ризата,
пожелавам съпруга
на ближната...
Толкова рядко
се моля за прошка.
Да се съмне! Амин!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??