26.02.2008 г., 15:38 ч.

И сърцето те поиска! 

  Поезия » Любовна
1025 0 17
 

 

        Устните ти леко се разтварят,

       вероятно за да разтуптят сърце,

       с кадифеното в очите разговарям,

       с красотата в твоето лице.

 

       Тръпки спускат се в ръцете,

       горящи да разсвирят тялото ти - струна,

       бавно, с най-ефирната си нежност,

       теб желая да целуна.

 

       Че усмивките ти ме завиват,

       с малки облачета бели,

       докосват, в миглите вибрират,

       скрито, от вълнение треперя.

 

       Ти изпълваш въздуха с любовни пари,

       аз пък, съответно - дробовете,

       копнея в този миг да те погаля,

       мекотата твоя да усетя.

 

       И дели ни само празно място,

       шепа въздух, дим цигарен,

       а в сърцето ми е адски тясно,

       за това, което се разгаря.

 

       На теб разкривам мъжките си длани,

       приеми ги, ако същото усещаш.

       Любовта е винаги за двама!

       Сам човек не струва нищо!

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??