24.04.2010 г., 20:11 ч.

И теб те е боляло 

  Поезия
575 0 14

Защо довявах хлад
и като вятър стенех,
и, мислейки, 
че страдам само аз,
във хиляди въпроси
се препъвах,
а не проумявах,
че страдал си и ти
с любов и страст.
Разковничето
е било самò сърцето,
което се е борило
със себе си и със света.
Така в условностите
с тебе сме живели
и всеки - сам нагърбен  
със свойта  болка и тъга.
Обичах и обичам 
до последния отрязък време
и всеки ден,
и всяка нощ съм само твоя.
Прости ми, Обич!
Не искам да съм твое бреме
и нека болката
остане да е само моя.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??