23.06.2009 г., 22:16 ч.

И ти си вече само тишина 

  Поезия » Любовна
579 0 1

Крачиш. Забързан по улицата на моя бряг.

В душата ми няма нищо, а твоето крачене, превръща се в бяг.

Забързваш се. Подминаваш хиляди мои мечти.

Отърсваш се. От всичките минали дни.

Открита. Открита пред теб съм сега.

Заключен. Заключен си зад параван от лъжа.

Ехидно. Глухотата се превърна в безразличие.

Приспивно. Дори самотата вече не ни обича.

Крачиш. Задъхан по улицата на моя живот.

Отминава. И двете думи се превръщат само във стон.

Признавам. Признания на глас все от лед.

Обещавам. Да не плача никога вече за теб.

Далече си. Вече толкова много.

Душата, сърцето, сълзите ми…

Всичко казва ти сбогом.

Скришом. Останаха толкова неразкрити неща.

Тихо. И ти си вече само тишина.  

 

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И сякаш искаш да извикаш остани...Прегръщам те! Може би в тишината преценяваме грешното и правилното...
Предложения
: ??:??