10.07.2008 г., 16:34 ч.

И търся аз Адам... 

  Поезия » Любовна
812 0 19
           И търся аз Адам...

От камъни и клони построих си
шатра - като в каменната ера,
по средата клада подредих си
и търся аз Адам - къде да го намеря?...

Адам със кожена препаска,
Адам със лък и със стрели,
къде да го открия - до Небраска
се скитах вече - може би...

И само дири от Адами,
но с джипове и с джиесеми,
а простата Любов я няма
и обич като в оно време!...

Защо ми е тогава шатра,
когато няма ни един Адам...
за него аз да се завръщам...
за него - нов живот да дам!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??