4.11.2005 г., 1:19 ч.

И В СРЕБРОТО НА МОЕТО УТРЕ 

  Поезия
795 0 4

И В СРЕБРОТО НА МОЕТО УТРЕ

 

И в среброто на моето утре

пак ще има романтика знам!

Пак ще има вълнуващи утрини

и живецът у мен, ще е там.

 

Ще се влюбвам в красиви момичета,

съчетали и дух, и финес.

В есента, в есента ще обичам

с онзи плам, който нося и днес.

 

Ще се раждат в душата ми пориви!

Боже мой, ще са дръзки дори!

И в среброто на моето утре,

с днешна сила живот ще гори!

 

1994 г.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??