И В СРЕБРОТО НА МОЕТО УТРЕ
И в среброто на моето утре
пак ще има романтика знам!
Пак ще има вълнуващи утрини
и живецът у мен, ще е там.
Ще се влюбвам в красиви момичета,
съчетали и дух, и финес.
В есента, в есента ще обичам
с онзи плам, който нося и днес.
Ще се раждат в душата ми пориви!
Боже мой, ще са дръзки дори!
И в среброто на моето утре,
с днешна сила живот ще гори!
1994 г.
© Румен Ченков All rights reserved.
Боже мой, ще са дръзки дори!
И в среброто на моето утре,
с днешна сила живот ще гори!
* * *
Нека! Нека пламъкът да се разгаря, да гори! Чудесен стих!