17.05.2015 г., 0:03 ч.

И времето е хубаво 

  Поезия » Любовна
508 0 5

И ВРЕМЕТО Е ХУБАВО

 

Вали. И толкова е хубаво…

И облаците…Толкова са черни…

Боли! А времето е хубаво.

Вали… В синхрон с очите ми.

 

И чука нежно по прозорците,

рисува образи от миналото,

разстичащи се мимолетни спомени,

дълбоко вкоренени във душата ми.

 

Отмива есента лъжите ти…

Постила шума, за да легна

ранен от толкова обичане…

Вали! И времето е хубаво…

 

 

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??