И ВСЕ ПО БЛИЗО НЕБЕТО
Запази ми Небе
за кацане
някой ден тук ще ми отеснее
и чакай ме
аз не зная какво е оттатък
дали гнездят горе птиците
дали Бог се смее
любовта ни къде отива
и всъщност кога човек живее...
© Радка Миндова Всички права запазени