21.04.2006 г., 11:54 ч.

И ВСИЧКО ОТНОВО Е СЪЩОТО 

  Поезия
758 0 10
И ВСИЧКО ОТНОВО Е СЪЩОТО

И всичко отново е същото -
безлични хора с безлични мечти
лазят ми гадно по нервите,
а Земята все така се върти.
Повтарят се срещите вчерашни,
повтарят се минали грешки
и всеки ми казва "Човешко е",
а всъщност е жалко, чак ме боли.
А аз какво да направя!?
Аз просто затварям очи
и си мисля че така съм избягала,
и си мисля че така по-малко горчи.
Но всичко отново е същото -
безлични хора с безлични мечти
лазят ми гадно по нервите,
а Земята все така се върти.

© Мими Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??