17.01.2015 г., 9:56 ч.

И започнем да живеем.... 

  Поезия » Друга
738 1 11

Искам те, ела! Къде си?
Върна се! Събуди ада!
После двата свята смеси
в безпощадната ни сряда.

И превърна я във чудо,
ненаситно и желано.
Заприличахме на луди,
дето свирят на пиано.

От небето - гръм и сянка,
лепкав мирис на градушка.
В тишината - паднал Ангел
ни донесе мед и круши.

А земята се разтвори
и провряхме се през нея,
за да идем двама горе
и започнем да живеем...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??