21.11.2012 г., 23:30 ч.

И знай... 

  Поезия » Философска
640 0 0

"И знай..."

 

Изпросени думи – досущ милостиня,

от теб се отронват тихомълком, едва,

и сякаш не месеци, а десетки години 

отминаха, откакто си тръгна. Сама...

 

Тъй празно и сиротно е в душата ми,

без теб изгубен съм – дете във мрака,

протегната към тебе е ръката ми

и знай, че вечно ще те чакам...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??