28.05.2008 г., 15:36 ч.

Идентичност... 

  Поезия
636 0 1

Хората са идентични

Дали с пари на заем или замъци безлични

Те са утопични

Безкористно вървят напред

И сеят смърт навред

 

Живеят в ситуации критични

В които забравят емоции и чувства лични

С цел да бъдат на върха

Пренебрегнаха реда

 

Не е възможно да изкачваш стълба

И уж неволно да прескачаш стъпала

А във калта от твоите подметки

В приглушена молитва

Ридае света

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??