Хората са идентични
Дали с пари на заем или замъци безлични
Те са утопични
Безкористно вървят напред
И сеят смърт навред
Живеят в ситуации критични
В които забравят емоции и чувства лични
С цел да бъдат на върха
Пренебрегнаха реда
Не е възможно да изкачваш стълба
И уж неволно да прескачаш стъпала
А във калта от твоите подметки
В приглушена молитва
Ридае света
© Кефор Потрати All rights reserved.
поздрав от мен Джуди.