24.06.2020 г., 16:42 ч.

Идваме си, майко.. 

  Поезия » Друга
692 0 0

Как си, майче? Ние се прибираме.

Ще се забавим-имаме прикачване.

Разстоянието много е, разбери ме

важното е, че Ти ни чакаш.

Недей се натоварва с чистене,

идваме за кратко - 2-3 дни..

На плаж.. и с тебе да се видиме,

от години затъжихме се, уви.

Децата не говорят български.

Разбираш ли.. в чужбина

не е като в България.

Познават те - показвам снимки.

Твои и на татко. Липсва ми.

Да взема ли билет за наобратно?

Ти пенсията си недей мисли..

На твоите години най е важно

да бъдеш с близките, нали?!

Както кажеш - няма да се сърдя..

Пътуваме и скоро сме при теб.

Обичаме те, чакай ни!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??