22.10.2014 г., 11:09 ч.

Идването на нощта... 

  Поезия » Пейзажна
395 0 0

 

 

Идването на нощта...

 

Над мен небесният покров

замислен в залезът се къпе,

с предчувствието за любов-

мечтателно нощта пристъпя....

 

Без думи, като влюбен мим,

в безмълвието си прекрасна...

С един копнеж необясним

и някаква тъга неясна....

 

... Заспива в сънната трева

и налуделият се вятър,

с космичните си сетива

заспива даже и Земята...

 

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??