26.02.2017 г., 13:49 ч.

Игла 

  Поезия » За деца
799 1 1

Не е таралеж, но е бодлива.
Може да е права, може да е крива.
Ухо има, но с него не чува, 
ако падне на земята, всеки се обува.
                                  Що е то? 

 

© Stasiya Ana Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

20 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса тази гатанка! Събужда интерес, засяга познати и достъпни за децата неща и кара да мислиш!
Предложения
: ??:??