24.04.2008 г., 22:41 ч.

Игра 

  Поезия
519 0 2
В сърцето мое бавно гасне
искра по някаква идея -
загубен плам,
забравено вълнение,
някога описано в стихотворение.

В сърцето мое бавно гасне
унилото усамотение -
удавен гняв
във собствено забвение,
превърнал се сега във съжаление.

В сърцето мое бавно се събужда
искра по някаква идея, че имам право да живея -
забравен плам,
заспало вълнение,
някога описано в стихотворение.

В сърцето мое бавно се събужда
жаждата за приключение -
притихнал дъх,
забравил що е полъх,
притворен полъх със блясък на звезда.
Събудих се, започва моята игра.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??