Игра на изгрев и залез
Ти изгряваш, аз залязвам!
Неуморима гоненица между нас.
И както Слънцето и Луната,
ще играем играта в захлас.
След време ще осъзнаем,
че нито единия може да догони другия -
порочен кръг на пустотата!
В началото изгряваме с усмивка,
но накрая, когато дойде време единия да залязва,
а другия да изгрява, разбира ме,
че в играта, приятел ни е само самотата!
© Ай. Джи. Лилит Всички права запазени