7.11.2007 г., 0:12 ч.

Игра със Сатаната 

  Поезия » Любовна
985 1 4
Какво си мислиш ти?
Че ще видиш сълзи в мойте очи?!?
Ха-Ха-Ха... Не позна!!!
Дясната ръка на Сатаната не може да пролее сълза!!!
Без да искаш, ти попадна в моята игра, а дали ще излезнеш жив?
Не!!! Не си мечтай за това!
Ще те накарам да молиш за лъч светлина, но ще ти отвърна така,
както ти се отнасяш с мен сега.
Затова... Добре си помисли, дали наистина искаш да ме заболи?

© Радина Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??