25.09.2009 г., 19:50 ч.

Играта 

  Поезия
584 0 1

Играта със съдбата

е опасна и груба,

не се поколебах - играх

и можех всичко да загубя;

но понеже на заем не взимах,

загубих само това,

което имах.

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??