10.09.2007 г., 15:16 ч.

Играта 

  Поезия
530 0 3
         Играта

Някога аз исках да съм твоя,
някога бе единствен на света,
някога беше цар на моята душа
и на сърцето владетел бе, но не и сега.
Разбрах, че всичко е било една лъжа,
за теб пореден флирт, а не любовта.
Сега намерих друг и не помня, че твоя съм била.
А ти сега се връщаш с мисълта,
че те обичам и ще довършиш своята игра.
В която аз ще плача
и ще се моля за любовта.
А ти студен, с усмивка цинична
ще приковеш моята душа.
Не те обичах, не те обичам и сега,
просто съм свикнала да имам всичко на света.
И аз съм победителката, а не ти в таз игра,
защото те имах за малко,
а след това не пролях и една сълза.

© Вероника Шефченко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми харесва!Поздрави
  • Глупости, нищо интересно!! от мен 3, сигурно ще те ядосам, но не искам да те обидя, а да се учиш и от негативното!!
    В началото доста хора пишат семпо и посредствено , а с времето...
    стават много добри!
    Дано и с теб да е така, искрата я има!
  • Може ли в любовта да има победители и победени? Това да не е Втората световна?...
Предложения
: ??:??