22.02.2009 г., 10:30 ч.

Играта на любовта 

  Поезия » Любовна
883 0 0
В твоите очи аз съм никоя,
а някога бях единствена.
Ти бе моят свят, а аз - твоя.
Бях твоят живот, а ти - моя.
Вървяхме по един път,
следвахме една звезда.
Всичко уж беше добре,
но тръгна си от мен.
Остави ме сама
в мрака на нощта,
с разбитото сърце
в морето от сълзи.
Тръгна си и ти, тръгна си
и не погледна назад.
Не видя мойте сълзи,
не усети болката ми.
Къде сега си ти,
с коя ме замени?
На коя сега изричаш
лъжите в очите?
На коя се готвиш
сърцето да разбиеш? 
На коя се готвиш
душата да вземеш?
Смееш се в очите
на чуждата болка.
Смееш се в очите
на любовта реална.
Но си мислиш и ти,
че болката няма
да усетиш, нали?

© Елизе Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??