28.07.2007 г., 2:45 ч.

Играта свърши ... 

  Поезия
957 0 4
Питаш защо постъпвам така,
защо промених се и не съм добра,
защо поглегът ми хладен е,
защо не намираш в мен любовта...
нима щастлива ме прави твоето страдание
и се радвам на това.
Не си ли се замислял -
може би това е наказание,
за многото лъжи, безсънни нощи,
за нестихващите сълзи в моите очи,
за болката от разбитите мечти.
Позволих ти твърде много,
да играеш своята игра.
Сляпа бях и не разбирах,
как играеш с моите чувства и съдба.
Живота ми ти преобърна,
и мислиш си, че всичко решаваш ти...
Дойде времето, твоята игра свърши,
мой ред е сега...
Ще те накарам да страдаш така, както аз
да те боли и плачеш с мойте сълзи.
Днес ще съм лоша, утре пък добра,
ще смея, ще плача,
ще те мразя и обичам,
ще съм ангел с дяволска душа.
ще бъда с две лица!!!
Играта започва - залогът е твоето сърце!
Приготви се да плачеш със сълзи на дете!!!

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??