9.05.2007 г., 17:38 ч.

Их, ама чувства... 

  Поезия
600 0 2
 Аз винаги ще те обичам,
 дори ти да ме мразиш.
 Не ти се вричам,
 просто спомена за теб ще пазя.
 
 Аз винаги ще те обичам,
 макар да не си ти моя.
 Но нежно аз ще те наричам -
 и в радост, и в неволя.
 
 Аз винаги ще те обичам,
 дори ти да не знаеш.
 Не ще ти липсвам,
 няма и да го пожелая.
 
 09.05.2007  17:31

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??