2.08.2008 г., 8:47 ч.

Il Tempo Se Ne Va 

  Поезия » Бели стихове
660 0 5

днес Лучия

крачка назад

броя си вдишванията

по адамовата ти ябълка

брадата която ми дращи

и думите с различни букви

кабронара

капучино

калцоне

малко тарантела за успокоение

на нервите

цигаре с хашиш

два тънки процепа между снега

миришат на сън

талиятели

страчиятела

пергола

нещата от живота

прострени по въжета над къщата

времето минава покрай нас

Челентано по устните

без скандал

и няколко обяснения за събота

докато си лакирам ноктите

на аз и ти

кажи ми как точно

изгрява луната без предупреждение

замръзнала в петна

от 0 градуса

pensate a me

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??