5.07.2017 г., 8:45 ч.

Или аз 

  Поезия » Философска, Бели стихове, Свободен стих
795 1 2

всеки ден се борим с мен
и се гледаме строго
и се корим
караме мотоциклети
в насрещното
отчаяно търсейки дзен
не вярваме много-много
на хората
които не виждат през облаците
на цигарения дим
които вървят прибрани и напети
със своите куфари с дефиниции
за вярното и грешното.
ние със мен водим важна борба
а именно
дали моята творба
или моето желание
или аз
или аз
или аз
имаме право да живеем,
да бъдем, да творим?
кой от нас:
аз
или аз
има право да отседне в хотела на живота
който ни посреща с табела на входа
"стая само за един"?

© Kiddo Всички права запазени

още едно философско и зелено...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??