11.06.2007 г., 10:35 ч.

или ДА 

  Поезия
606 0 10
Тихи стъпки. Свята обич.
Светли мигове в нощта.
Чакам, скъпи. Чакам още!
Искаш ли ме
или ДА?

Тънки струни. Синя нежност.
Звезден блясък по плътта.
Искам, мили. Твоя шепот!
Вярваш ли ми
или ДА?

Пълни вази. Пълна стая.
Пълни мигове с цветя.
ЩЕ ме вземеш ли във рая?
Водиш ли ме
или ДА?

Чуден сън. Безплътна вяра.
Нощни трели от лютня.
Ти ли скъпи? Ти ли бягаш?
Страх ли те е
или ДА?

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??