5.09.2007 г., 9:19 ч.

Или... или... 

  Поезия
541 0 0
Да плача тихо или да крещя?
Да моля нежно или да изисквам?
Да бъда с теб или пък сама?
Да съм честна или чувствата си да подтискам?
С теб опитваме за стотен път,
да бъдем влюбени и идеални.
Всички около нас твърдят,
че вече ставаме банални.
Прости думи, а не крилати фрази,
описват хаоса между нас!
Някой може да си каже: "Я пък тази,
решила, че да римува има власт!"
Може да не съм чудна поетеса,
но не крия своите желания.
Питам вашите къде са?!
Покажете ги, пък може и да се превърнат в предсказания!!!

© Сандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??