20.01.2010 г., 0:55 ч.

Илюзии и мечти 

  Поезия » Източни форми
634 0 9

Илюзорен свят

разтваря пълни шепи.

Дете пак си ти.

 

***

 

Часовникът стар

секундите стопява.

Брои рой мечти.

 

***

 

Пътека стръмна

до слънцето достига.

Сбъднати мечти.

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??