Илюзия беше да те обичам тук,
страстта и радостта се оказа пух,
летеж над нашите изморени тела,
стремеж да достигнем любовта.
Не беше любов, а само страст,
не беше мечта, а само власт,
не беше илюзия, а само нежност,
не беше стремеж, а само потребност.
Илюзия беше да те жадувам без утеха, желание беше да те имам, но без дреха. Илюзия беше да ме обичаш физически,
без да влагаш душата с моята свята,
без да даваш искрата бленувана.
Илюзия беше, плача неутешимо,
илюзията наболява горчиво.
Диана Ахмакова
© Diana Ahmakova Всички права запазени