16.02.2009 г., 13:36 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
1335 0 34

Пет стиха...в капка нежност,

стопени във  една сълза,

сълза, потънала във  мрака,

преминала във Вечността.

 

В нощта усмихната ме мамиш,

чаровна, мила, със  протегната ръка...

Обръщам се, примигвам, чакам...

край мен...отново...Самота...

 

Усмихвай се, витай във  мрака,

нашепвай хиляди слова,

ИЛЮЗИЯТА знам накрая

завинаги остава в  Вечността.

 

И може дълго да те търся

и може много да тъжа...,

в тез пет стиха спотаена

стопяваш  се в една сълза...

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Funp7JTWp2A&feature=related

 

 

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??