14.04.2009 г., 23:49 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
430 0 0

Чакам близо до вратата,

надявам се да се върнеш.

Обзела ме е самота,

ела да ме прегърнеш.

 

Чувам леки стъпки,

надявам се това да си ти.

Да ме обсипеш със ласки,

да изтриеш моите сълзи.

 

Че се връщаш, е илюзия,

явно го искам твърде много,

не искам сънят да ме отвежда,

до сутринта ще те чакам, мило.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??