14.12.2005 г., 21:30 ч.

Илюзията 

  Поезия
733 0 1
Един ден усещам допира на тялото ти,

друг студенината в сърцето ти.

Един ден искаш присъствието ми,

друг отдалечеността ми.

Един ден ти разруши живота ми,

после пося надеждата в илюзиите.

Един ден надеждата беше реална

и ме поведе към вечното щастие.

Но в друг ти изчезна,

и аз отново бях сама със самотата си.

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??