24.09.2005 г., 19:11 ч.

Има... 

  Поезия
1027 0 1

Има болка,която сърцето не забравя
и вечно в теб гори.
Има белег от една дълбока рана,
белег,който никога не ще се заличи.

Има спомени,които като бумеранг се
                    връщат,
назад във времето при отминалите дни.
Има тръпка,способна всичко в нас да
                    преобръща,
има и минало,което ни следи.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??