Sep 24, 2005, 7:11 PM

Има... 

  Poetry
1028 0 1

Има болка,която сърцето не забравя
и вечно в теб гори.
Има белег от една дълбока рана,
белег,който никога не ще се заличи.

Има спомени,които като бумеранг се
                    връщат,
назад във времето при отминалите дни.
Има тръпка,способна всичко в нас да
                    преобръща,
има и минало,което ни следи.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??