20.06.2006 г., 11:21 ч.

.....има 

  Поезия
647 0 13
.....има


Аз съм стъклена, отразима
и прозрачна, и предвидима,
и уловима...

И сърцето ми достижимо,
твърде лесно е уязвимо
и тъй ранимо...

Но очите неуморими
са в мечтите необозрими,
но изпълними...

А ръцете - необходими,
за да прегръщат лица любими
неудържимо...

Аз съм толкова раздразнима
и в живота непримирима,
но нерешима...

Да напиша това във рими
бе за мене необходимо
и несравнимо...

19.06.2006

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??