29.02.2008 г., 13:01 ч.

Има... 

  Поезия
697 0 1

Има спомени, които вечно ще помня!

Има любов, която много обичах!

Има сълзи, които не капят вече!

Има очи, които пресъхнали са вече!

Има устни, които забравили са какво е да целуват!

Има ръце, които забравили са какво е да докосват!

Има сърце, което забравило е да тупти!

Има момиче, което забравило е какво е любовта!

© ДяВоЛчЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??