16.05.2013 г., 15:39 ч.

Има 

  Поезия » Философска
349 0 0

Няма труден път без изход,

няма вечен ад без рай,

няма само смърт без преход,

няма раждане   без месец май.

 

Няма смъртен грях без прошка,

няма радост без сълза,

няма обич без омраза,

няма сладост без тъга.

 

Има Бог във Светлината,

има мъдри духове,

има истински живот във небесата,

има необятни светове.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??