24.08.2007 г., 12:54 ч.

Има и такива дни 

  Поезия
1192 0 25

Има и такива дни,
самотни, като птича песен,
в които слънцето блести,
но сякаш облак сив прехлупил е небето.

Има и такива дни,
в които хора, върволица, те обсебват,
но празно е сърцето и тупти,
във ритъм, неприемащ ветровете.

Спокойствие ли е това?
Апатия! Не искам да приема есента,
онази, пъплеща в душата ми,
със мисъл: "Не на любовта!"

Има и такива дни...
Добре, че кратки като миг са.
След тях сърцето пак тупти.
Усмихнато е слънцето. Красива песента.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??