7.10.2017 г., 11:08 ч.  

Има ли надежда? 

  Поезия » Философска, Гражданска
486 1 0

Плаче облак, плаче нощта,

има толкоз хора в нищета

и гризе ме съвестта,

че не мога да променя света.

 

Колко сълзи и надежди празни

и манипулатори омразни

терзаят тоз народ и държава!
Докога туй ще продължава?

 

Искаме и ние светлина и пролет,

искаме да разперим криле в полет,

искаме и ние добре да живеем,

а не да се тревожим как да оцелеем!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??