9.07.2007 г., 9:56 ч.

ИМА ЛЮБОВ 

  Поезия
509 0 4
Изгряваща звездица са твоите очи,
открехнат прозорец на нашите съдби!
Звездица ясна, слязла от небето,
със прилива дошла е от морето!

Любов, срещнах те в неподходящ момент,
а пък и ти изглежда не повярва в мен!
Във книгите си само, но без душа,
тъй с думи и без спомени ти отлетя!

А лястовица новина ми прати
и вяра, че любовта я има и е свята!
Нашия прозорец сълзи го затъмиха,
а някъде мелодия любовна
                                                  някой тананика!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??