27.08.2009 г., 23:04 ч.

Има ме... 

  Поезия
560 0 0


Някъде в болката скрита съм.
Под рани незараснали.
Старите любови не спят.
Дълбаят тихо във мен....



Съсирени сълзите са отдавна.
Депресията бавно отшумя.
Потъвам в празното и пак ме има.
Ръцете сплели се от самота...

© ДРУГА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??