15.10.2014 г., 11:17 ч.

Има-няма 

  Поезия » Хумористична
517 0 1

                            Има-няма 

 

                        Все е нямало

                        но такова нямане

                        не е имало!!!   

 

                            Така е днес

 

 

                        Да си остане между нас

                        и аз и Петров имаме ишиас,

                        но аз ходя пеша, а неговия

                        се вози на мерцедес!       

 

                            Усмивки от старите ленти

 

                        Вижте тук, колко е точно

                        хванат момента -

                        "Стругарю, ако си свършил

                        избърши си инструмента"

                        Или пък, казано ясно и точно,

                        "Да посрещнем нова година

                        предсрочно"!!!

 

 

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??