4.07.2007 г., 9:25 ч.

ИМА ПРЪСТ СЪДБАТА 

  Поезия
686 0 4
Има пръст съдбата
                                    тук,
няма нищо тъй случайно
и на времето напук
ти обичай – знайно и незнайно!

За думи зли – ти глух бъди,
с добро в душата ти успявай,
за Обич сърцето отвори
и своето “Аз” устоявай!

И нека всеки миг да те
                                      гори
и всеки миг с любов създавай,
че всяка среща не е гара,
на
      която 
                 просто
                             трябва
                                         да останеш!

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??